Új fogsor, új élet

Exbetegként sokat járok vissza a pszichiátriára látogatóba. Nem azért, mert hiányzik, inkább csak azért, mert tudom, hogy milyen jó hatással volt rám is, mikor látogató jött és mesélt a kinti dolgokról. Én anno drogproblémáim miatt kerültem be, de most már elmondhatom, hogy teljesen gyógyult vagyok. Viszont pontosan a régi problémámnak köszönhetően nem tudtam az utóbbi időben elmenni, meglátogatni régi lakótársaimat. Mégpedig egész pontosan azért, mert a függőségem következményeképpen tönkrement a teljes fogsorom. Most, mikor megkezdtem az új életemet, nem tehettem meg, hogy minden alkalommal, mikor belenézek a tükörbe, eszembe jusson, miken mentem keresztül, pláne nem azt, hogy ezt mások is lássák, így megkerestem a legjobb fogorvost Budapesten, és megkértem, hogy hozza rendbe a fogsorom.

Nem volt könnyű rátalálni, mert ha az ember beírja a keresőbe, hogy fogorvos Budapest, rengeteg helyet talál, de nekem a legjobb kellett. Végül ajánlásra választottam őket. Már a neten keresgélve is szimpatikus volt ez a rendelő, de mikor egy rokonom is őket dicsérte, és így referencia munkát is láttam, már nem volt kérdés, hogy hozzájuk megyek. És az eredmény az elvártaknak megfelelő lett. Olyan, mint ha visszakaptam volna a régi önmagamat. Mint ha az a hosszú szörnyű időszak meg sem történt volna.

Ezt jöttem ma megmutatni és elmesélni a régi betegtársaimnak, illetve elhoztam néhány szórólapot is, ha esetleg valakinek segítségre lenne szüksége fogászati kezeléshez. Az új kinézetemet látva pedig remélem, hogy sok mindenkinek erőt tudok adni a folytatáshoz és látni fogják, hogy van esély a változásra, ha az ember tényleg, igazán akarja.

fogorvos Budapest