Olajwebshop.hu szakmai gyakorlaton

Sajnos az egészségügy nincs a helyzet magaslatán napjainkban, kishazánkban. Számtalan jó szakember megy el, és legalább annyi jó szakember jelölt már a pályaválasztásnál inkább úgy dönt, hogy más irányba folytatja a tanulmányait, esetleg egy olyan szakirányba, ahol megbecsülik, és anyagilag is honorálják a rengeteg energiát és időt igénylő feladatok elvégzéséért. Vannak aztán azok, akiket nem érdekelnek az anyagi javak olyan szinten, hogy annak ellenére is, hogy már a tanulmányok során kiderül, hogy nem lesz egyszerű dolga a hátralevő életében abban az esetben, ha mindvégig az egészségügyben akar dolgozni. Szerencsénkre még így is vannak, akik önfeláldozó módon mások gyógyítása, segítése mellett döntenek még akkor is, ha ez inkább csak hobbinak tudható be, és mellette a megélhetéshez esetleg másodállást kell vállalni.

Édesanyám hosszú évekig ápolónőként dolgozott egy pszichiátriai betegek otthonában. Ő nem tehette meg a két gyerek mellett, hogy másodállást vállaljon, de sok olyan kollégája volt, akiknek már nagyobbak voltak a gyerekei, vagy esetleg nem is voltak, és így a szabad idejüket arra áldozhatták, hogy megkereshették a betevő falatra valót. Sokszor volt arra precedens, hogy bementem édesanyámhoz az otthonba, meglátogattam munka közben, így jól ismertem a kollégáit. Az volt a legmegdöbbentőbb, amikor azzal szembesültem, hogy van, aki már a szakmai gyakorlati ideje alatt, amikor tulajdonképpen még gyerek, már két állása van.olajwebshop

Megismerkedtem egy fiatal sráccal, aki ápolói gyakorlaton volt az otthonban. Sok volt bennünk a közös, így a látogatásaim száma egyre nőtt. Még a megismerkedésünk elején úgy találkoztam a fiúval, hogy az ebédszünetében egy laptoppal próbált valamilyen weboldalt betölteni. Amikor odaléptem mellé, akkor láttam, hogy a nem megfelelő internetkapcsolat miatt szentségel rettenetesen az olajwebshop.hu weboldal megnyitása közben. Egyből valami rossz poénnal próbáltam oldani a feszültséget, de sajnos nem sikerült. Akkor derült ki számomra, hogy másodállásban otthon motorokat és autókat szokott szerelni, az olajwebshop.hu pedig a leglátogatottabb oldalai közé tartozik. Amilyen gyakran én a különböző aukciós oldalakról rendelem a feleslegesebbnél feleslegesebb apróságokat, addig ő az olajwebshop.hu-val fekszik és kel. Szerencséjére éppen jókor érkeztem, mert még hátravolt egy kis idő az ebédszünetéből, így meg tudtam osztani a mobilnetemet a gépével, és a gyors és könnyen kezelhető olajwebshop.hu-nak köszönhetően hamar meg tudta rendelni a szükséges kenőanyagokat, így semmi akadálya nem volt annak, hogy a fárasztó gyakorlati munka után hazamenjen és az elvállalt autókkal is foglalkozhasson.

Ez a beszélgetés egyébként a későbbiekben még nekem is hasznomra vált, mert az öcsém is autószerelő, és eddig a munkahelyéről szerezte be a motorolajokat, de mióta ismeri az olajwebshop.hu-t, meg az általuk forgalmazott kenőanyagokat, azóta csak onnan hajlandó rendelni. Nem is gondoltam volna, hogy mutathatok neki még újat az ő szakterületén. Ti szoktatok interneten vásárolni?