Muszáj beszámolnom a kedvenc ajakápolómról!

Igaz, hogy már vége a télnek, de az én szám sajnos nyáron is hajlamos kiszáradni és kicserepesedni, ezért muszáj minden évszakban ajakápolót használnom. Az utóbbi években már rengeteg márka, különböző termékeit kipróbáltam. Néhányuk már az első használat után kudarcot mondott, mások pedig rövid távon hatásosnak tűntek, hosszú távon viszont rá kellett jönnöm, hogy annyit érnek, mint halottnak a csók.

Azt vettem észre, hogy mindenki másra esküszik. Ha az ember megkérdez egy nőt arról, hogy melyik a valaha létezett legjobb ajakápoló, akkor lefogadom, hogy a legtöbbjük rá fogja vágni egy márka nevét, mondván, hogy minden létező dolgot kipróbált és csak az az egy vált be. Régen én is ezt csináltam. Megkérdeztem barátnőket, kolléganőket és olvasgattam különböző fórumokon is, hogy mit használjak a számra, de mindenki mást mondott. Amire az egyik csodaszerként esküdözött, arra más azt mondta, hogy teljesen haszontalan és maximum pénzkidobásnak jó, és vica verza.

Nem keseredtem el, úgy gondoltam, hogy végül is nem a világ, hogy ha nekem nem lesz egy olyan kedvenc ajakápolóm, ami mellett mindig kitartanék, de azért titkon reméltem, hogy egyszer megtalálom azt, ami számomra a legjobb. Mivel kedvelem a natúr kozmetikumokat, ezért elkezdtem azon a vonalon is nézelődni, és szerencsémre kisvártatva rábukkantam a tökéletes ajakápolóra! Száz százalékban természetes összetevőket tartalmaz, nincsenek benne se parabének, se mesterséges színező– és illatanyagok, szóval már csak ezzel is meggyőzött. Úgy gondoltam eleinte, hogy mindenképpen megrendelem, hiszen ártani biztos nem fogok vele magamnak, legrosszabb esetben nem válik be, ha pedig még, akkor jól járok.

Jelentem, bevált! Néhány hónapja használom már és remekül kijövünk. Minden este, elalvás előtt bekenem vele a szám és mire reggel felébredek bársonyos, sima és puha ajkak fogadnak. Ráadásul az illata is nagyon kellemes, ezért akár napközben is nyugodtan viselheti az ember.

ajakápoló rúzs
ajakápoló rúzs

Örülök, hogy végre találtam egy ilyen igazán jó ajakápolót, mert mostantól nyugodtan használhatok extra matt rúzsokat is, amik ugye köztudottan csak tökéletes ajakon mutatnak igazán szépen. Amíg gyártani fogják, addig biztos ennél az ajakápolónál fogok maradni és boldogan merem ajánlani bárkinek.

Nektek van már kedvenc ajakápolótok?