Mindenki számára jár a meleg otthon, akár klímával is

Sajnos mindenki kerülhet olyan élethelyzetbe, amikor a sok negatív élethatásokat nem tudja megfelelően feldolgozni, és szakszerű egész napos segítségre van szüksége. A felügyelet, gondoskodás, terápiák leghatékonyabb módja, ha az ember beköltözik egy kezelőintézetbe. Itt a gyógyuláshoz szükséges összes segítséget megkap, hogy utána újult erővel, tiszta fejjel léphessen ki az intézmény kapuin.
Egy nagyon kedves barátomat, a stressz és a hozzá társuló egyéb tényezők kényszerítettek egy ilyen intézménybe bevonulni. Miután már túl volt a nehezén fogadhatott látogatókat.

Ekkor be is mentünk hozzá, nagyon hideg tél volt, a szobákban viszont nagyon kellemes meleg uralkodott.

Körül is néztünk, hogy milyen hőforrásból jön ez a meleg, ekkor láttuk meg, hogy hűtő fűtő klímát használnak. Odalépet hozzánk egy ápoló, hogy kifejtette, hogy tényleg hűtő fűtő klíma berendezést alkalmaznak.

Nemrég szereltették fel mindegyik nagyobb szobába, mert egy nagyon kedvező ajánlatot kaptak. Egy remek cégét találtak az interneten, akik online árulnak készülékeket. Sikerült a remek termékleírásnak köszönhetően kiválasztaniuk ezt a hűtő fűtő klímát.

A készülék -25 fokig is képes garantálni a kellemes hőmérsékletet a szobákban, külső egységben található egy fűtőszál mely biztosítja, hogy minden körülmények között hatékonyan tudjon működni. Ezzel megakadályozva, hogy a pára vissza csapódjon a kondenzvíz tartóba, valamint, hogy lefagyjon.  A használata minden tekintetben gazdaságosnak mondható, ez is egy érv volt, hogy a készülék mellett döntöttek. Valamint ez a hűtő fűtő klíma rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, mint egy normál klíma. Van éjszakai üzemmódja, mellyel a bent lakókat nem zavarja, mert csendesen üzemel, ezért aludni és pihenni is remekül lehet, miközben üzemel a készülék.

Az ápoló visszatért a készülék energiafogyasztására még egy szó elejéig, mivel kihangsúlyozta, hogy olyan kis erő és energia felvétellel indul, nincs nagy zajjal és energiával való indulás, ezért gazdaságos az üzemelése.

Mivel a betegeik érdekeit és komfortérzetüket tartják mindig szem előtt, ezért fontos volt a készülék kiválasztásánál, hogy egyenletes legyen a meleg eloszlatása a helyiségekben, és az is, hogy a fűtés indításakor, első körben ne hideget fújjon. Ez a remek készülék úgy működik, hogy fűtés bekapcsolásakor a hőcserélőt melegíti fel, majd ezt a meleget továbbítja már a szobákba, természetesen a megfelelő hőfokkal.

Remek öntisztító funkcióval is rendelkezik ez a hűtő fűtő klíma, valamint ionizátor segítségével megszűrik a szennyeződéseket, semlegesítve őket, így nem jutnak be a szoba légterébe.

Miután könnyedén meg tudták rendelni az online felületen a készülékeket, nem sokkal a rendelésük leadás után jelentkezett a cég kollégája, aki tájékoztatta őket, hogy a rendelést felvették és a készülékek is a rendelkezésükre állnak, úgyhogy szeretne egyeztetni időpontot arra a célra, hogy mikor tudnak a szerelőik leszállítani és felszerelni a készülékeket.

Erre a cégre azért is esett a választásuk, mert a meghirdetett árban, nem csak a készülék ára foglaltatik benne, hanem a szállítási költségek és a fel – illetve beszerelést is tartalmazza. Ami rettentő nagy előnye, hogy ilyen konstrukcióval tudnak dolgozni. A megrendelőiknek nem kell más, engedéllyel rendelkező szakembert keresniük, aki fel tudja szerelni a megvásárolt készülékeket. Ezzel időt és energiát spórolnak a vevőik számára, ami ezen a piacon nagyon nagy előnnyel jár, és kedvelté teszi a vállalatot.
Miután leegyeztették az időpontot, nagyon rugalmasan és teljes megértéssel kezelve azt, hogy milyen intézményben készülnek szerelni. A kiérkező szerelők, nem csak pontosan a megbeszélt időpontban érkeztek, de a lehető leghalkabban, folytatták a munkafolyamatok összességét.

Nagyon gyorsan és csekély rendetlenséggel járó munkát folytattak, amiért az intézményben dolgozók és lakók nagyon hálásak voltak. A korszerűsítés zökkenőmentesen tudott lezajlani.

Végzetükkor átadták a klíma szerelés után járó tanúsítványt, valamint, a cég garanciát vállal nem csak a készülékekre, de a munkájukra is.

A készülékekre 3 plusz 2 éves garanciát vállal, 3 évet készülékre a jótállási jegyben szereplő karbantartással, valamint a 2 év a kültéri egység garanciája.

Mi megbizonyosodtunk, hogy barátunk gyógyulása nem csak remek kezekben zajlik, hanem színvonalas környezetben is.