Kikészült cimborámnak segített a nextapro.hu apróhirdetései

Mindenki életében bekövetkezhet egy olyan tragédia, ami az egész élettét a feje tetejére tudja állítani. Egyik régi jó barátom életében is bekövetkezett egy ilyen esemény. Egy szörnyű szakításon ment túl, ahol teljesen ki lett zsigerelve, ráadásul azokban a napokban vesztette el édes apját is, akivel nagyon jó kapcsolatot ápolt. Nem csak egy átlagos gyerek szülő kapcsolat volt, hanem baráti és példaként tekintett rá világ életében. Ezek az események annyira fölzaklatták, hogy önszántából vonult egy pszichiátriai intézetben, pár hétre, hogy segítsenek neki a történtek feldolgozásába. Gyógyszeres kezelést nem kért, hogy az elméje ép maradjon.

Én, mint legjobb barátja naponta, legrosszabb esetben is 2 naponta látogattam őt, hogy biztosan kijöjjön ebből a szörnyű állapotból. Borzasztó volt látni levertségét, életuntságát, érzelemmentes arckifejezését. Sokat beszéltem hozzá, érdeklődtem állapota felől, de már az elején mondta, amíg nem érzi magát jobban, nem fog folyamatosan ugyan arról panaszkodni, inkább csak ül és hallgat. Ezért gondoltam úgy, hogy nekem kell beszélnem, méghozzá sokat. Megpróbáltam rávilágítani, hogy az élet nem áll meg, a rossz után csak jó tud jönni. Rengeteget meséltem neki régi emlékeket gyerekkorunkból, és a legjobb élményeket idéztem még fel, hogy eszébe juttassam, az élet szép, csak néha összecsapnak a hullámok a fejünk felett.

Az első hetekben, azt éreztem, hogy elfogom veszteni és teljesen befordul, bezárkózik. Ezt nem akartam, azért ki kellett találnom valamit. Olvastam, egy weblapon, hogy ilyenkor, jó egy olyan tárgyat ajándékozni az összetört illetőnek, ami gyerekkorában fontos szerepet játszott, mert az megindíthatja a pozitív gondolatokat. Eszembe jutott, hogy oviban rengeteget játszottunk akciófigurákkal köztük a kedvencünk a Power Rangers szereplők voltak. Rengeteget játszottunk velük, nevettünk sokat, ezért kitaláltam be kell szerezni egyet, méghozzá egy feketét és egy zöldet, mert azok voltak a kedvencei. Nem tudtam, honnan jussak ezekhez, hisz már rég lejárt lemez, a mai gyerekek nem ismerik. Aztán kaptam egy jó tippet.apróhirdetés

Egyik cimborám, akinek meséltem a tervemet ajánlott egy remek aprós oldalt. Az ember ingyen töltheti fel ide apróhirdetését, ezért minden (is) meg található a nextapro.hu oldalon. Én eddig nem ismertem ezt az oldalt, de amint felmentem rá és áttekintettem, miről is van szó, azonnal beleszerettem. Végre egy olyan hirdető oldal, ami jól átlátható, letisztult szép designja van. A keresője pedig egyszerű és nagyszerű. Egy kattintással lehet megtalálni a leggyakrabban keresett és legfontosabb ajánlatokat, mint a legfrissebb állások, ingatlanok, autó és motor témakörben mindent. Egy nagy Magyarország térkép is található a nyitó oldalon, és a megyékre kattintva már is indítható a lokális keresés. Amikor először jártam az oldalon, ezek voltak azok, amik igazán megtetszettek, mert szerintem nagyon jó felhasználói élményt ad.

Ilyen első tapasztalatokkal indultam neki a keresésnek. Nem telt sok időbe, hamar meg is találtam, amit kerestem. Országosan kerestem, hiszen mindegy honnan lesz meg a játék, a lényeg, hogy meg legyen, és ha lehet jó minőségben! Olyan szerencsém volt, hogy BAZ megyében valaki meghirdetett több olyan akcióhőst, amit épp kerestem. A legszebb az egészben, hogy bontatlan csomagolásban voltak! Ez azért nagyszerű, mert minden gyerek életében a legszebb pillanatok azok, amikor kibontják a csomagolást és az utána következő érzés, amikor megfogják a friss játékot és még az új illata is megcsapja az orrot. Ez valami megfogalmazhatatlan jó érzés akkor. Reméltem, hogy ezt a jó emléket az oldal segítségével előtudom majd idézni barátomnál, hogy kijöjjön a depressziójából.

A rendelés könnyen ment és gyorsan, mert csak aktív hirdetések vannak az oldalon, nincsenek hatásvadász, kattintás gyűjtő csodadolgok az oldalon. Így a talált apróra is gyorsan reagált a hirdető. Messzire kellett kocsikáznom, de megérte, mert így már másnapra megszereztem a kinézett játékot. Nagy megkönnyebbülés volt hazafelé, hogy talán megtaláltam a gyógyulás útját és mindehhez egy kiválóan működő apróhirdetéses oldalra volt szükségem!

Aznap amikor bevittem az ajándékot, a felvezető szöveg a történet volt, hogyan jutottam hozzá. Elmeséltem, hogy a nextapro.hu-n jártam, ami egy olyan csúcs szuper oldal, ahol az ember ingyen hirdethet és rengeteg hasznos dolog lehet megvásárolni, ami számunkra fontos lehet, de másnak már nincs szüksége rá. Megemlítettem a megyénkénti keresést és a legkeresettebb hirdetések elérését egy kattintással. Majd mondtam, milyen hamar hozzájutottam a kigondolt termékhez és ezután nyújtottam át neki az ajándékom.

Végre láttam érzelmet az arcán! Kikerekedett a szeme. Láttam számtalan emlék ugrott be neki és jár az agya. Akkor 2 hete, hogy nem igazán szólt hozzám, maximum egyszavas válaszokat adott. De amint a kezébe fogta a Power Rangers figurákat, egy kis hatásszünet után, elkezdte mondani az ovis emlékeket! Kicsit megkönnyeztem a dolgot… Egy nagyon jót beszélgettünk utána a régi emlékekről. Amikor indultam volna el, kérdezte, hogy pókemberes játékot tudok-e szerezni. Én persze nevettem és magabiztosan mondtam, hogy természetesen, hiszen a nextaprón mindent megtalál az ember!

Így is lett! A következő alkalomkor vittem neki egy pókember bábut, amit ugyan olyan egyszerűen szereztem meg, mint az első figurákat!

A tervem bevált, cimborám rá lépett a javulás útjára. A játékok után 2-3 hét elteltével már ki is jött az intézetből. Az élete egyenesbe jött, mert talált egy új barátnőt, akivel rendszeresen jár ki az apja sírjához, ahol elmeséli mik történtek vele. Rendszeresen veszi igénybe az apróhirdető oldal remek lehetőségeit, mert tudja, hogy nagy segítség volt neki a gyógyulásban. Azóta én is csak a nextapro.hu apróhirdetéseit nézem, ha valami szükségem van, gyorsan jó áron!