Egy jó kis nap, holnap már nyelviskola Budapesten

Úgy döntöttünk a lányommal, hogy végre hosszú idő után csinálunk egy anya lánya napot. Ti szoktatok ilyet csinálni? Csak csajos dolgok, a pasikat meg itthon hagyjuk.

A családunk

Persze, mint minden családnál, nálunk is mindig rohanás van, és állandó mozgásban vagyunk. De be kell hogy valljam, hogy az ikrektől Márktól, és Mátétól nem túl sok mindenre marad időm, nem hogy a nővérükre Lizára. Persze ő már nagy, és nem is biztos, hogy annyi szüksége lenne rám, mint amennyit én gondolnék, de mégis sokszor lelkiismeret furdalásom van, hogy nem tudok vele lenni. Te is szoktál így érezni? Joci a párom mindig mondja, hogy ne gondoljak már ilyen hülyeségeket, hiszen jól van a gyerek, jó a kapcsolatunk is, és egy 17 éves majdnem felnőtt lánynak, nem biztos, hogy rám van a leginkább szüksége.

Valószínű hogy azért is érzem ezt, mert ő kollégista fent Pesten, és keveset van itthon.

A csajos nap

Most hogy itt volt a hosszú hétvége, végre volt időnk egymásra. Úgy döntöttem, amit meg is beszéltünk előző este, hogy másnapshop-942398_640 elmegyünk csak mi csajok, és együtt töltjük a napot. Elmegyünk sétálni, csavarogni, vásárolni…mindent amit csak a csajok szeretnek. A fiúkat hátrahagyva a pizza futár telefonszámával el is mentünk.

Vettünk minden félét, amire persze nincs is szükségünk, de olyan jó volt. parfümöket szaglásztunk, körömlakkot vásároltunk, és még egyéb csajos dolog.

Mire ebéd lett, kellő képen meg is éheztünk, így beültünk egy kínai étteremben enni egy jót. Erre is régen volt példa, de szükségem is volt rá már nekem is. Ne nekem kelljen megfőznöm, nekem csak le kelljen ülnöm, és kiszolgáljanak.

A hétvége, és a napunk persze gyorsan eltelt. Késő délután értünk haza, a fiúk már nagyon vártak minket, és lelkesen mutatták, hogy még egy szelet pizzát is hagytak nekünk…

Lizának már másnap menni is kellett vissza a kollégiumba, hiszen őt már másnap várta a nyelviskola Budapesten. Szeret tanulni, és jó esze is van. Remélem, erre a két lurkóra is ragadt valami a testvérük jó eszéből, és ők is olyan okosak lesznek, mint az én ügyes nagylányom.