A Pszichiátrián is lehetne üdítőbb a hőmérséklet

A minap barátnőimmel egymás között csak csajos estét tartottunk, mindenki megosztotta a baráti társasággal, hogy éppen milyen gondok foglalkoztatják, illetve milyen örömök érték az elmúlt hetekben.
Egyik barátnőm egy nagyon megrázó emléket mesélt el számunkra. Nagyapja bekerült, különböző betegségeiből kifolyólag a Pszichiátriai Osztályra. Az állapota javuló félben van, de mindennapi látogatásra és törődésre szorul. A családtagok felosztják egymás között, hogy ki mikor tud bemenni hozzá. Meglepődve tapasztalták, hogy az amúgy is nagyon rossz állapotban lévő betegek, milyen körülmények között kénytelenek a gyógyulás útjára lépni.  Nyár lévén már az ágyban fekvő betegek számára is kibírhatatlan a hőség, a szellőztetésként az ablakok nyitva tartása nem megoldás, mert csak huzat keletkezik. Ekkor a családtagok elgondolkodtak, hogy hogyan is lehetne megoldást találni, hogy ha ők a kórház helyében lennének.  Ekkor vetődött fel az ötlet, hogy klímaberendezés felszerelése mennyire praktikus lenne. Persze jöttek az ellenérvek, hogy ez mennyi plusz költsége lenne a kórháznak. Barátnőm édesapja ekkor osztotta meg a rokonsággal, hogy egy inverteres klíma mennyire jó megoldás, mivel egy ilyen berendezés kis és nagy tereket is le tud hűteni. Egy speciális technikával mely eltér egy hagyományos klímaberendezés működésével, amelyek ha lehűtötték a szobát a kívánt hőmérsékletre kikapcsolnak, ezzel több energiát fogyasztanak. Ezzel szemben egy inverteres klíma, ha eléri a kívánt hőfokot, akkor sem kapcsol ki, hanem folyamatosan üzemel, ezzel a ki és be kapcsolás energiáját megtakarítja.

Saját részre is tökéletes lenne!

inverteres klíma akcióA szóban forgó barátnőm édesapja elgondolkodott azon, hogy saját részre is beszereltet egy klímát, mivel az interneten való utána járása után rátalált egy megfelelő készülékre inverteres klíma akció keretén belül.
Ez az inverteres klíma akció nagyon felkeltette az érdeklődését, mivel a hőséget és a hideg illetve a meleg frontok váltakozását is nehezen viseli. Valamint az orvosa is azt tanácsolta, hogy próbáljon ezekben az esetekben állandó hőmérsékletet biztosítani a lakásában, egészsége érdekében.  Az inverteres klíma akción belül olyan készülékre tudna szert tenni, ami nem csak a hőmérsékletet tartja egységes hőfokon, ezáltal a komfortérzetet növelve, de még energiát is spórolva, ezáltal az áram számlája sem lesz nagyobb fokban leterhelve. Nincsenek nagyobb hőingadozások, hogy esetlegesen a szoba vissza melegedne, és újra kellene kezdeni a lehűtését, ez a berendezés folyamatosan egyenletes hőmérsékletet biztosít. Nem kell azon aggódni, hogy túl hidegre vagy éppen túl melegre érnének haza. Nincs veszekedés, hogy az egyes családtagoknak a hőérzete mit talál túl hidegnek illetve túl melegnek. Egyszerűen, csak beállítják, hogy milyen hőfokot szeretnének a lakásban vagy éppen az adott szobában és ott ez a készülék, azt a hőfokot fogja biztosítani se többet se kevesebbet. Nincs nagy fogyasztás, hogy a készüléket újra be kell üzemelni, ha éppen valakinek melege lenne, és hűvösebb hőfokot szeretne.
A megrendelés szállítás menetének is utána jártak, annyira felkeltette érdeklődésüket ez a fajta klímaberendezés. Nem csak lehetőség van online megrendelni, hanem rendelkezésre áll egy kalkulátor is, hogy a megrendelő ki tudja számolni, hogy a megrendelni kívánt eszközének mennyi lesz a fogyasztása, olyan paramétereket megadva, hogy hány órát megy a készülék, ezáltal egy kalkulált számla fizetési összeget kapva. Ezzel nagy segítséget nyújtva a kisebb keresetű emberek számára is, hogy nekik mennyire érné meg illetve milyen költségeik lennének a beszerelést követően.
Ez nagyon tetszett nekik napokig nézegették, használták a klíma fogyasztás kalkulátort. Majd az oldalon tájékozódtak arról is, hogy a cég nem csak berendezéseket árul, hanem fel illetve beszereléseket is végez, a már meglévő készülékeket pedig karbantartja és tisztítja is. A 12 hónap garancián belül nagyon szakszerű karbantartást végeznek. Rendkívül komplex cégnek tűnik, mely nagyon tetszetős számukra.

Az oldalon lehetőség van az azonnali ajánlat kérésre mely meggyorsítja a beszerzését a terméknek, hogy még a nagy meleg beköszönte előtt használatba tudják venni a terméket megvásárolók.